»

Kas 19

Araştırma Projeleri için Bursiyer Duyurusu

Çeşitli TÜBİTAK ve diğer kaynaklı projelerimde çalışmak üzere, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri aranmaktadır. Araştırmalar ve çalışmalar Yeditepe Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, RF laboratuvarı bünyesinde Doç. Dr. Serkan TOPLAOĞLU gözetiminde gerçekleştirilecektir.

İlgilenenlerin aşağıdaki e-posta adresime özgeçmişleri ve katıldıkları, çalıştıkları (ders projeleri niteliğinde de olsalar) proje isimleri ve kısa özetleri ile başvurmaları gerekmektedir.

serkan.topaloglu@yeditepe.edu.tr

Beklenen Özellikler- tercih sebepleri:

• Yüksek Frekans devre tasarımı ile ilgili çalışmalar yapmak

• Anten tasarımları yapmış olmak

• Yüksek Frekans Devre Tasarımı ve Anten tasarımında kullanılan benzetim programlarına aşina olmak (AWR, CST, v.b.)

• Yüksek Frekans devre ölçüm cihazlarına aşina olmak (Network, Spektrum Analizör gibi)

• Baskı Devre tasarım programı kullanmış olmak (Örn. Altium, Proteus v.b. gibi)

• Çok kompleks olmayan, gömülü programlama işleri yapmış olmak (herhangi bir mikrokontrolör ailesi ile projeler yapmış olmak)

• İngilizce ’ye hakim olmak

NOT: Kabul edilen araştırmacıların, Yeditepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Lisansüstü eğitimlerine devam etmesi beklenmektedir. Başvuru zamanlarını takip için lütfen: http://fbe.yeditepe.edu.tr ziyaret ediniz.